Het zwembad

Het zwembad, dat constant verwarmd wordt, ligt besloten tussen de grote bijgebouwen. Hierdoor krijgt het meer dan voldoende privacy.

Aan het zwembad staan ligbedden en parasols. Hier is ook een groot en stoer overdekt terras, waar u even de schaduw kunt opzoeken, van een Franse lunch kunt genieten en waar het tijdens de zomeravonden heerlijk toeven is. Met een barbecue bijvoorbeeld, indien gewenst volledig verzorgd. Lekker borrelen en tafelen dus. Natuurlijk kan dit ook op het privé-terras van Chateau Les Bardons.

De pool is standaard verwarmd op 26 graden, zodat u ook in het voor- en najaar gebruik van kunt maken. U deelt het zwembad met de gasten van het Maison (achterhuis), alleen indien dit verhuurd is, uiteraard.

Voor de gasten die nog niet zo goed kunnen zwemmen zijn er maatregelen getroffen zoals de Franse wet voorschrijft. Er is een omheining die niet zomaar open gemaakt kan worden en er is een afdekscherm. Dit zorgt ook er voor dat gedurende de nacht het water niet teveel zal afkoelen.