De zitkamer

De stijlvolle salon is een ruime sfeervolle zitkamer met prachtig antiek parket. Het licht valt binnen door de hoge ramen.

De salon is een heerlijk lichte kamer. Met 4 grote ramen twee kanten op is het mogelijk om ruim over het park heen te kijken. De mooie antieke parketvloer in de salon, de grote open haard met geornamenteerde spiegel en de antieke piano geven de kamer de typische ambiance die je in een zitkamer van een chateau zou verwacht. De oude pers uit de familie geeft de kamer een gezellige sfeer. Hier is het gezellig samenzijn met een grote groep of alleen, fijn om een boek te lezen, een glas wijn te drinken en te genieten van het haardvuur.

In de salon staat naast de satelliet televisie (met Nederlandse zenders) en een bluetooth versterker van Bose. Hierdoor kun je deze koppelen aan muziekdragers als iPad, iPhone etc. Hierdoor kun je gebruiken maken van muziekstreaming zoals Spotify,Tidal, Deezer, Soundcloud en vele meer. Koppel je device en heerlijk genieten.

Omdat er overal in het Chateau WIFI is kun je tevens gebruik maken van Spotify en deze aansluiten op een zelf meegebrachte Sonos box om de beste muziek te kunnen luisteren. Heerlijk buiten op het terras of bij de pool.