Cursus & Workshop

Een paar dagen brainstormen tussen de bomen, het volgen of geven van workshops. Een cursus geven in een inspirerende omgeving. Waardevolle gesprekken in een buitengewone setting. Concentreren en ongestoord genieten.

Les Bardons is een sfeervolle locatie voor uiteenlopende wensen. Workshops of trainingen  geven is natuurlijk erg leuk omdat in een bijzondere locatie te doen. Het kasteel, de nog authentieke bijgebouwen, de weidse parktuin met oude bomen, of het intiem gelegen zwembad met het stoere en grote overdekte terras bieden een prima entourage en décor voor diverse bijeenkomsten, of het nu een cursus, workshop, expositie, landelijke presentaties, of een bijzondere film- en modereportages of productpromoties van alles is mogelijk. Bardons is een keer de setting geweest voor een reclame, maar ook voor een schilder cursus. Een klein IT bedrijf heeft verschillende keren een brainstorm sessie gehouden, en zelfs een keer is er een Yoga workshop gehouden.

De verschillende hoekjes op het Domein geven verschillende mogelijkheden. Bij bijvoorbeeld een cursus schilderen zijn de authentieke onderdelen van het Chateau een mogelijkheid maar natuurlijk ook de schilderachtige tuin. Hierdoor kun je zeer veelzijdig bezig zijn om je verder te ontwikkelen.

Als je graag een workshop of een training wil geven laat het ons dan weten, we hebben in de loop der jaren ervaring opgedaan en kunnen dan ook meedenken om het een succes te maken, zoals een catering of een excursie. We hebben in de loop der jaren al verschillende contacten opgedaan en daardoor is het mogelijk te adviseren en mee te denken dat zal passen bij de doelgroep en het budget.

In overleg kunnen wij u, naast uw eventuele verblijf, ook culinair of anderszins ondersteunen.  Wilt u hiervan gebruik maken en komt u met een groep, dan ontvangen wij u in sfeervolle kamers. De maximale accommodatie is voor twaalf personen. In combinatie met Maison Les Bardons wordt deze maximale accommodatie uitgebreid tot 20 personen.

Grapes at Les Bardons