De slaapkamers

In de slaapkamers van Chateau les Bardons is de charme van vroeger gecombineerd met het comfort van nu. In de ambiance van antiek behang, oude stoeltjes en op heerlijke nieuwe, royale boxspringbedden slaapt u zoals de eerste eigenaar van het chateau, Koning Frans I. Werkelijk iedere slaapkamer heeft zijn eigen sfeer!

Alle slaapkamers zijn tweepersoonskamers met een eigen karakter en zijn voorzien van royale en luxe boxspringbedden (lits-jumeaux). Indien u gebruik maakt van de linnenset dan zorgen we dat de bedden bij aankomst heerlijk zijn opgemaakt. Een aantal heeft een sfeervolle oude schouw, doch haardvuur is niet toegestaan. De slaapkamers zijn rookvrij.

Een aantal kamers beschikt bovendien over een praktisch kabinet; een afsluitbare wasgelegenheid met koud en warm water.

Vanuit de slaapkamers op de eerste verdieping kijkt u uit over de parktuin voor het chateau. De slaapkamer op de begane grond is een en-suit slaapkamer met een eigen badkamer. Deze kijkt uit over de binnenplaats. Indien u het linnenpakket reserveert, zorgen wij ervoor dat de bedden heerlijk zijn opgemaakt en dat de handdoeken klaar liggen voor de aankomst.

Voor de kleine prinsjes en prinsesjes die mee komen hebben we een babybedje beschikbaar.

De bedden zijn heerlijk opgemaakt bij aankomst.