Chateau Les Bardons

Heerlijk genieten op een heus Chateau van een fijne vakantie met uw gezin, familie of een aantal vrienden? Van het echte Franse platteland – het Frankrijk met prachtige verstilde oude dorpjes, of van het (groot)stedelijke (Lyon, St. Étienne, Vichy). Van een bijzondere wijnroute in de Côtes Roannais, de heerlijkheden van Frankrijks culinaire hart of wellicht van een partij golf? Het is allemaal mogelijk.

Chateau Les Bardons is een groot, warm en zeer karaktervol familiehuis / vakantiehuis met verwarmd zwembad, recentelijk gerenoveerd en gerestyled. Het is een ook een bijzondere en geschikte locatie voor bijvoorbeeld zakelijke bijeenkomsten. Er is plaats genoeg voor twaalf personen (in combinatie met Maison Les Bardons zelfs voor 20 personen). Het is beschikbaar in de lente, de zomer, de herfst en de winter.

Gedurende de winterperiode wordt het kasteel heerlijk verwarmd waardoor het een leuke locatie is voor een kerstfeest met vrienden of Familie. Natuurlijk zorgen we naast dat het lekker warm is ook dat de kerstboom staat en het gezellig versierd is.

Binnen treft u hoge plafonds, prachtig oud parket, bijzondere mozaïekvloeren, hout- en marmerschilderingen en eeuwenoude schouwen.

Het Chateau is voorzien van vele gemakken die u een aangenaam verblijf bieden. Zo zijn er een blue-tooth box en satelliet tv aanwezig in de Salon. Een strijkplank, strijkijzer en een wasmachine staan tevens tot uw beschikking. Er is natuurlijk ook draadloos internet (WIFI) aanwezig. Dus prima om je twitter account bij te houden of  je social media. Natuurlijk ook om in te checken op facebook. Dit is namelijk niet zomaar een Gites in France! Voor de jongste gasten is er naast een kinderstoel en kinderbedje ook een babybadje aanwezig.

Maar natuurlijk is er naast het praktische ook de vele leuke en spannende dingen die Chateau Les Bardons een echt kasteel maakt. Grote trappen, vele kamers en natuurlijk een balkon. De verschillende openhaarden waarbij je heerlijk kunt wegdromen. Of natuurlijk het zwembad voor een verfrissende duik. Alles voor een geweldige ervaring!

Binnen roken vinden we niet zo fijn.