Ironman Vichy 2017

Een goede morgen Ironman!

De Ironman is net van start gegaan! We willen via deze weg onze gasten (of moeten we zeggen helden) een goed en succesvolle # Ironman wedstrijd toewensen! Natuurlijk na deze enorme sportieve uitdaging zullen ze genieten van ontspannen dagen op Les Bardons . Geniet er van!

Maar 90km van Les Bardons is deze fantastische plek te vinden. Vichy is een geweldige plek voor deze enorm sportieve uitdaging.

Vichy is natuurlijk bekend van welness stad in de Auvergne. Waar haar bezoekers het helende water dronken en in baden. Vichy heeft zijn reputatie behouden van haar gezondheids-reputatie zeker door het de naam van het bekende cosmetica merk, Vichy.

De stad Vichis een fantastische dagtrip vanuit Les Bardons. Nog steeds kun je het helende water drinken op een plein in het centrum van de stad. De stad gebaseerd op de drie grote boulevards in de 19e eeuw. Het prachtige in art-deco gebouwde Opera brengt oa het nostalgische sfeertje. De prachtige herenhuizen aan de grote boulevards en aan de kades geeft het de stad een prachtige uitstraling.

Dee Ironmen athleten zullen niet alleen door de prachtige stad van Vichy de triatlon overwinnen maar het onderdeel zwemmen wordt gehouden op het meer van de Allier. Hierbij gebruikmakend van de infrastructuur die voor het roeien is aangelegd. De prachtige Chaine des Volcans d’Auvergne die het geheel tot een adembenemende ervaring maken.

Alle activiteiten rond de IRONMAN Vichy vinden zich plaats rond het Centre Omnisports Pierre Coulon (registration, expo, transition gebied, het feest, de ceremonie, de start van het zwemmen en de finish zorgen ook dat voor de toeschouwers het een heus event is.

Wanneer je in 2018 wil deelnemen, kijk dan voor details op de Ironman website en reserveer alvast Les Bardons via deze link.

Recent posts

Rose tijd!

Rose tijd! Onze gasten genieten vollop op Les Bardons. Zij hadden in de gaten dat het niet te laat was om het maximale uit de

Read more »

Summer Rose!

Rosé time! Our guests are enjoying to the max… They realized it’s not too late to make the most out of the summer. They booked

Read more »

Friends from Belgium

A Belgian group just booked our Chateau for the coming week. Lucky last-minute… Especially when considering the weather forecast for the beautiful Roannais. #France#chateau#chateaulife#escapetheordinary#holiday#chateaulesbardons roannais

Read more »

Quatorze Juillet 2020

July 14, 2020. Het is misschien we meer belangrijk dit jaar om Unity samen te vieren. Geniet van de festiviteiten, Bonne Fête Nationale! #Liberté #Égalité

Read more »