Half 12, wij gaan wijnen!

Het heerlijke Franse leven tijdens de vakantie is natuurlijk niet voor alleen de gasten van Chateau Marillaux (Chateau Meiland)

Op Chateau Les Bardons gaat vaak en vroeg de kurk van de fles en genieten onze gasten in volle teugen. Of U nu geniet van het zwembad tijdens de zomer of van de gedecoreerde salon of eetkamer Les Bardons heeft alle facetten die er zijn om van een heerlijke vakantie te genieten.

Les Bardons is geen B&B met diner, maar we hebben een fantastische mogelijkheid om een Chef aan huis te laten koken. Een diner op kasteelwaardig niveau in de privacy die Les Bardons biedt. In plaats van met nieuwe vrienden aan tafel te zitten, boek je Chateau Les Bardons.

Indien je dezelfde catering wilt gebruiken die zowel op Marillaux als Les Bardons voor het diner heeft gezorgd dan kun je kiezen voor L’Hibiscus.

Zie Facebook bericht van L’Hibiscus op Les Bardons.

Zie facebook bericht van L’Hibiscus op Marillaux.

Recent posts

Kerstperiode

Chateau Les Bardons is weer fantastisch gedecoreerd! We wensen dan ook iedereen een fijne kerst en een goed uiteinden!

Read more »

Eindejaarsplannen 2019

Wat zijn jouw plannen voor de Kerstperiode dit jaar? Ontsnappen aan het gebruikelijke? Boek voor Kerstmis een Chateau en vier Kerst met vrienden en familie

Read more »

July 14, 2019

July 14. Today we all have unity. Enjoy the Happy National Day! Freedom, equality, Brotherhood. You can read this message as well on Facebook. Do

Read more »