Half 12, wij gaan wijnen!

Het heerlijke Franse leven tijdens de vakantie is natuurlijk niet voor alleen de gasten van Chateau Marillaux (Chateau Meiland)

Op Chateau Les Bardons gaat vaak en vroeg de kurk van de fles en genieten onze gasten in volle teugen. Of U nu geniet van het zwembad tijdens de zomer of van de gedecoreerde salon of eetkamer Les Bardons heeft alle facetten die er zijn om van een heerlijke vakantie te genieten.

Les Bardons is geen B&B met diner, maar we hebben een fantastische mogelijkheid om een Chef aan huis te laten koken. Een diner op kasteelwaardig niveau in de privacy die Les Bardons biedt. In plaats van met nieuwe vrienden aan tafel te zitten, boek je Chateau Les Bardons.

Indien je dezelfde catering wilt gebruiken die zowel op Marillaux als Les Bardons voor het diner heeft gezorgd dan kun je kiezen voor L’Hibiscus.

Zie Facebook bericht van L’Hibiscus op Les Bardons.

Zie facebook bericht van L’Hibiscus op Marillaux.

Recent posts

Rose tijd!

Rose tijd! Onze gasten genieten vollop op Les Bardons. Zij hadden in de gaten dat het niet te laat was om het maximale uit de

Read more »

Quatorze Juillet 2020

July 14, 2020. Het is misschien we meer belangrijk dit jaar om Unity samen te vieren. Geniet van de festiviteiten, Bonne Fête Nationale! #Liberté #Égalité

Read more »

Kerstperiode

Chateau Les Bardons is weer fantastisch gedecoreerd! We wensen dan ook iedereen een fijne kerst en een goed uiteinden!

Read more »