De herfst komt eraan 2019

Hoewel de temperaturen nog steeds boven de 20 graden liggen is de meteorologische herfst van 2019 gestart. Een geweldige mogelijkheid om de Roannais te ontdekken. Een prachtig gebied met leuke dorpjes met mooie kerkjes of het glooiende landschap. De natuur kleurt met de dag verder naar de herfstkleuren. Een prachtige wandeling door de natuurlijk vanm de Roannais is dan ook een fantastische ervaring.

Daarna heerlijk terug naar Les Bardons om te genieten bij het haardvuur met een mooi glas wijn – wellicht gescoord bij een lokale wijnboer uit de Côte Roannaise – met fijne vrienden of lieve familie.

Na de herfst komt al vlug de winter. Dus denk alvast aan de winter en aan de kerstperiode. Fantastisch om op het Chateau Kerst te vieren. Wij zorgen er dan natuurlijk voor dat het Chateau prachtig versierd is inclusief een mooie boom.

#france#chateau#lesbardons#rhonealpes#roannais#lapacaudiere#escapetheordinary#autumn#autumnvibes#winelover#christmas#christmascountdown#family#friends — at Les Bardons.

Je kunt dit bericht ook nalezen op Facebook. Vergeet niet om op de like button te klikken.

Recent posts

Rose tijd!

Rose tijd! Onze gasten genieten vollop op Les Bardons. Zij hadden in de gaten dat het niet te laat was om het maximale uit de

Read more »

Quatorze Juillet 2020

July 14, 2020. Het is misschien we meer belangrijk dit jaar om Unity samen te vieren. Geniet van de festiviteiten, Bonne Fête Nationale! #Liberté #Égalité

Read more »

Kerstperiode

Chateau Les Bardons is weer fantastisch gedecoreerd! We wensen dan ook iedereen een fijne kerst en een goed uiteinden!

Read more »